Review by me and my sister :)

10. března 2015 v 16:37 | Kristeen |  Beauty
Na dnes som si pripravila recenziu. Avšak bude trošku odlišná od ostatných.

Nedávno priniesla sestra domov balenie dvoch balzamov. Jeden si nechala a ten druhý dala mne, nech vyskúšam. Preto som sa rozhodla, že v dnešnej recenzií bude aj môj názor, a aj sestrin :).



Ja:
Čo sa týka toho "schopností" balzamu, vie pekne hydratovať, čiže si túto úlohu splnil pekne. Má avšak mierne netypickú farbu, čiže to môže byť dosť zvláštne a myslím, že to tomu balzamu trochu uberá, aj keď mne osobne tá farba neprekáža. Čo mu však uberá viac, je vôňa. Neviem, či sa to dá považovať za vôňu, je veľmi zvláštna. Ani neviem, k čomu by som ju prirovnal.

Hodnotenie: * * *

Sestra:
"Podľa mňa smrdí. Je ako každý iný balzam. Zatiaľ nemá žiadnu zázračnú schopnosť, ktorá by vyvažovala to, že smrdí."

Hodnotenie: * * *

.........
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Bella.M Bella.M | Web | 10. března 2015 v 17:25 | Reagovat

Já mám značku alverde ráda, ale spíše jiné produkty, co se týká kosmetiky tak třeba odličovací ubrousky či vosk na rty, je vynikající, také stojí kolem 100 Kč. To je asi 3 eura :D možná spíše 4 eura já nevím :D ale tento jsem ještě neměla :)

2 Kristeen Kristeen | Web | 10. března 2015 v 17:41 | Reagovat

[1]: Je to tak približne 3,5€ :) Odličovacie obrúsky som ešte neskúšala, skôr vodu, no možno niekedy odskúšam aj tie :) A čo sa týka týchto balzamov, toto balenie stálo asi 2,19€, čiže za tú cenu :))

3 Bella.M Bella.M | Web | 10. března 2015 v 17:45 | Reagovat

Tak bych možná řekla, že u nás je to levnější :) ten balzám výjde kolem 50 - 60 KČ což je tak euro a 50 centů :D což mi přijde nepoměr, sle všude je to jinak :) a máš vyzkoušenou nějakou kosmetiku co se týká pudru nebo tak? Kdyby ano tak mi napiš, budu ráda, já jsem zatím neměla odvahu do toho jít :)

4 Kristeen Kristeen | Web | 10. března 2015 v 18:13 | Reagovat

[3]: V Česku je všetko lacnejšie než u nás v SR :/ A čo sa týka púdru, mám jeden od essence a zatiaľ som s ním spokojná, mám ho cca už 3 mesiace :)

5 ellie's' - untrue.blog.cz ellie's' - untrue.blog.cz | Web | 10. března 2015 v 18:49 | Reagovat

Vypadá pěkně, možná bych vyzkoušela, ale na balzámy nejsem moc

6 vendy-novinky vendy-novinky | E-mail | 10. března 2015 v 18:57 | Reagovat

Já mám balzámy ráda, určitě vyzkouším!:)

7 Andey Andey | Web | 10. března 2015 v 20:07 | Reagovat

Vypadá dobře. :)

8 znavená. znavená. | Web | 10. března 2015 v 20:41 | Reagovat

Máš moje velký plus za Alverce:-P

9 Sarra Sarra | Web | 10. března 2015 v 21:22 | Reagovat

Nevypadá špatně.. ale když smrdí :D nevim nevim.. :D

10 Dáda Dáda | E-mail | Web | 10. března 2015 v 21:44 | Reagovat

Od Alverde jsem měla myslím make-up a nějaké oční stíny a zrovna ten make-up měl takovouu zvláštní vůni (asi něco jako zázvor), že mi docela na obličeji vadil a věnovala jsem ho někomu jinému =) Jinak si ale myslím, že Alverde je kvalitní kosmetika, jen si chce třeba zrovna na tu "vůni" u některých produktů zvyknout =D

11 Romi Romi | Web | 10. března 2015 v 22:03 | Reagovat

zajímavé :)

12 stihlejsi stihlejsi | Web | 10. března 2015 v 22:56 | Reagovat

Hezká recenze a zajímavý výrobek :)

13 Andrew Andrew | Web | 11. března 2015 v 9:23 | Reagovat

Zajimavé...asi to vyzkouším :-)

14 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 11. března 2015 v 11:10 | Reagovat

Vypadá fakt dobře :-) miluj balzámky.

15 coldplay-ana coldplay-ana | Web | 11. března 2015 v 15:14 | Reagovat

Značku neznám, ale aspoň jsem se zase poučila :) vypadá to pěkně :)

16 Maruška H. Maruška H. | E-mail | Web | 11. března 2015 v 15:29 | Reagovat

Jak je Alverde přírodní kosmetika tak mi dost produktů také smrdí :/. Třeba řasenky. Balzámky mám nejradši Astrid nebo Labelo, taková klasika:)

17 paja-writes paja-writes | Web | 11. března 2015 v 15:31 | Reagovat

Ha ha ha, tak to mě pobavilo :), barva ani tolik nevadí, ale konstatování tvé sestry mi přijde skvělé :)
Prý smrdí, no ale proč to sem nenapsat? Vždyť to je skvělé varování! Já balzámy moc nemusím, ani je doma nemám.
Ale jinak opravdu povedená recenze!

18 Marcelka Celestine Marcelka Celestine | Web | 11. března 2015 v 17:41 | Reagovat

Barvičku má krásnou! Žlutou mám ráda :)

19 Anett - www.bellathorne-official.blog.cz Anett - www.bellathorne-official.blog.cz | Web | 11. března 2015 v 17:58 | Reagovat

Vypadá dobře, ale jak jste obě psaly o té vůni, tak mě to trošku odradilo.. :D

20 Ranly Ranly | Web | 11. března 2015 v 18:04 | Reagovat

Zajimavý produkt :Dta barva je fakt zvlášní :D

21 Monii. Monii. | Web | 11. března 2015 v 18:15 | Reagovat

Já momentálně používám nějakej blazám, kterej ani nevím, jak se jmenuje :D ale úplně super hydratuje, takže žádný nový nehledám :3

22 Olja:) Olja:) | Web | 12. března 2015 v 17:40 | Reagovat

Ségra má dobrý názor :DD tyto jelení lůje mi přijdou všechny stejné :D ale mě u nich vždycky nejvíce záleží na vůni :D já mám teď svůj eos a babylips a jsem nejspokojenější :D

23 Kristeen Kristeen | Web | 12. března 2015 v 17:56 | Reagovat

[9]: Veď to, tá vôňa je fakt zvláštna :P Mne by to u niektorých vecí nevadilo, ale ak to mám mať celý deň pod nosom na ústach... :P

[10]: Tak som si už asi aj trochu zvykla, no sestra zatiaľ nie :P

[16]: Labelo podľa mňa nemá nejakú výraznú vôňu, skôr tento balzam :P

[17]: Hej hej :D Veď sestra no, haha :D

[19]: To trošku áno :D

24 Kristeen Kristeen | Web | 12. března 2015 v 17:57 | Reagovat

[22]: Na balzamoch určite záleží aj na vôni, veď to budem mať na ústach a celý deň tu vôňu cítiť, čiže je to skôr samozrejmé :D

25 Kenz Kenz | Web | 12. března 2015 v 19:41 | Reagovat

Balzámy moc nepoužívám ;) Ale je hezký, že jste se se sestrou shodli - já bych se nikdy na ničem se žádným ze sourozenců neshodla :D :D

26 Elis Elis | Web | 13. března 2015 v 16:02 | Reagovat

Balzámy používám podle potřeby, tuto značku neznám, ale jak budu kupovat nové tak ji vyzkouším...

27 cincina cincina | Web | 13. března 2015 v 19:06 | Reagovat

Názor tvé sestry mě rozesmál neskutečně:DDDDDDD

28 Kristeen Kristeen | Web | 13. března 2015 v 20:22 | Reagovat

[27]: To aj mňa, keď som to zapisovala :D Ale tak čo no :D

29 DelmezsoupE DelmezsoupE | E-mail | 21. února 2017 v 18:37 | Reagovat

buy viagra online
http://viagrawithoutadoctorsprescriptions.org - viagra no prescription
   cheap viagra and viagra pharmacys
<a href="http://viagrawithoutadoctorsprescriptions.org">viagra without a doctor prescription
</a> - viagra uk pharmacy
viagra 5 mg online username

30 JuztinAdved JuztinAdved | E-mail | 2. března 2017 v 2:46 | Reagovat

levitra over counter quebec
http://levitra20mg-online.org - levitra 20 mg
  levitra coupon online no new posts
<a href="http://levitra20mg-online.org">levitra 20mg
</a> - levitra coupon online view all
levitra 20mg online views

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama